Nya härliga medarbetare sökes

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vill du också vara en i teamet i Eskilstunas bästa stormarknad?
Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår verksamhet och överträffa kundens förväntningar. Du som medarbetare spelar en viktig roll i detta!

Just nu söker vi extrapersonal till butiken och kan erbjuda visstidsanställning på ca.15h/v. Arbetsuppgifterna är först o främst inventering, varupåfyllnad och kundvård och arbetstiderna varierar oftast mellan kl.6-20. Våra öppettider är kl.6-23 varje dag.

Gillar du att jobba med service, har kunden i fokus och alltid möter upp med ett leende kan det vara dig vi söker. För att trivas hos oss gillar du ett högt tempo och har god fysik. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.

Erfarenhet från servicebranschen är ett plus och det är positivt om du är matintresserad.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta vem du är och vad du gör idag