Nu söker vi en Säljledare till Hälsa & Skönhet!

ICA Maxi Nacka, Nacka

Är du en grymt duktig och engagerad säljare? Tycker du om trender och älskar allt som har med skönhet och hälsa att göra? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som säljledare hälsa och skönhet ansvarar du för den dagliga försäljningen. Detta genom att ha ett bra varutryck, rätt sortiment och inspirerande säljplatser som lockar till köp. Du följer trender inom branschen och sköter varuplock samt arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål tillsammans med dina kollegor. Det förekommer veckovis uppföljning av ekonomiska nyckeltal såsom försäljning, marginal och svinn. Genom ditt ledarskap skapar du delaktighet och engagemang hos medarbetarna.

Om dig
Vi söker dig som är en passionerad säljare och drivs av att uppnå resultat. Du tycker att det är roligt att arbeta i ett högt tempo och bidrar till att inspirera våra kunder genom alla säsonger. Struktur, noggrannhet och planering är viktiga ledord för dig. Ditt sinne för att skapa bra affärer och hantera leverantörer kommer väl till hands hos oss. För att trivas i denna roll behöver du tycka om att leda personal och ha lätt för att samarbeta med andra.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik i framkant som har intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Här finns det utvecklingsmöjligheter och du får en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat. Vi har en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom detaljhandeln.
- Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning
- Erfarenhet av att arbeta med budget, måluppsättningar m.m.

Omfattning och tillträde
Heltid, start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Tjänsten innebär varierad arbetstid.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)