Kött & Chark ansvarig

ICA Supermarket Hertsötorget, Luleå

Vi är idag en utpräglad färskvarubutik med ca 20 anställda och med en omsättning på ca 70 miljoner. Vårt mål är att fortsätta att utvecklas och vara den ledande färskvarubutiken i Luleå.

Du bör ha tidigare erfarenhet av kött & chark inom dagligvaruhandeln och kunskap om butiksekonomi, även av diverse butiks itsystem som t.ex. Aob och Storoffice. I rollen som kött & chark ansvarig kommer du att ansvara för den dagliga driften av kött, chark, ost, färdigmat, sallader och sill. Detta innebär bl.a beställningar, varuplock, inventeringar, styckning (finstyckning), planera för kampanjer och exponeringar. Du trivs med ansvar och är duktig på att leverera god service till kunderna. Du kommer att arbeta med ekonomisk uppföljning och mot ett antal givna nyckeltal som du tillsammans med handlaren tar fram.
Vi ser även att du är flexibel och kan hoppa in och hjälpa dina kollegor på andra avdelningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i den här rekryteringen

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid)