Medarbetare till Online

ICA Maxi Växjö, Växjö

ICA Maxi i Växjö har idag ca 200 serviceinriktade medarbetare och nu undrar vi om du vill bli en av oss?

Vår avdelning Online är idag en mycket snabbt växande avdelning. Avdelningen karaktäriseras av ett högt tempo och målinriktade medarbetare. Nu söker vi dig som vill vara med i denna utveckling. Avdelningen har alltid ett högt tempo med högt uppsatta mål, du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad som person och gillar att arbeta mot mål. Vi ser att du är en person som gillar att ta egna initiativ och att arbeta självständigt men som även drivs av lagarbete. Du ska ha ett utpräglat servicetänk, vara flexibel samt uppleva alla möjliga hinder som spännande utmaningar. Vi har nu två tjänster att rekrytera som är omkring 20-35 h/v.

Att jobba i butik innebär ett jobb i servicebranschen. På Maxi ICA Stormarknad Växjö ser vi kunden som orsaken till vår existens. Att vara kundvänlig är en självklarhet hos oss. Vi ser varje kundmöte som unikt och det är av största vikt att alla medarbetare alltid gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder på bästa sätt.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig som person.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (T.ex jobb, fritid, studier)