Butiksbiträde kassa

Almö Livs Tjörn AB, Myggenäs

ICA Supermarket Almö Livs har precis gått igenom en stor ombyggnation och söker nu nya medarbetare till vår kassa och förbutik.

Vi vill skapa en matglad saluhall med färskvarufokus i en inspirerande miljö. Vi är inte rädda för att prova nya arbetssätt och tekniska lösningar, så länge det förenklar kundens vardag. Med vårt gemensamma tankesätt "världens bästa lanthandel på Tjörn" visar vi kunderna att vi alltid gör det lilla extra för dem.

Vi söker nu dig som vill vara en del i ett vinnande lag. Du är lösningsorienterad och vill ge den bästa servicen till våra kunder, ett stort engagemang och flexibilitet kommer att krävas.

Arbetsuppgifter
Vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Arbeta enligt de rutiner som finns framtagna för avdelningen Vara en god arbetskamrat. Kunskaper och erfarenheter Meriterande med arbetslivserfarenhet från arbete i kassa, spel och post. ATG och Svenska spel utbildning. Post utbildning God datorvana Erfarenhet av AOB eller liknande system.

Personliga egenskaper
Serviceorienterad Stresstålig Förmåga att prioritera Flexibel Kreativ/idérik Kommunikativ och utåtriktad Samarbetsförmåga Noggrann

Tjänsten är en fast anställning på 25/h i veckan.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv