Butiksbiträde

Almö Livs Tjörn AB, Myggenäs

ICA Supermarket Almö Livs har precis gått igenom en stor ombyggnation och söker nu nya medarbetare till vår kolonialavdelning.

Vi vill skapa en matglad saluhall med färskvarufokus i en inspirerande miljö. Vi är inte rädda för att prova nya arbetssätt och tekniska lösningar, så länge det förenklar kundens vardag. Med vårt gemensamma tankesätt "världens bästa lanthandel på Tjörn" visar vi kunderna att vi alltid gör det lilla extra för dem.

Vi söker nu dig som vill vara en del i ett vinnande lag. Du gillar att jobba och har ett starkt matintresse. Du är lösningsorienterad och vill ge den bästa servicen till våra kunder. Ett stort engagemang och flexibilitet kommer att krävas, när vi ska leverera inspiration, matglädje och prisvärde till tusentals kunder varje dag, året runt.

Arbetsuppgifter: Utföra den dagliga driften i avdelningen. Vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Föreslå förbättringsåtgärder. Arbeta enligt de rutiner som finns framtagna för avdelningen Vara en god arbetskamrat.

Kunskaper och erfarenheter
Meriterande med arbetslivserfarenhet från arbete i butik. Intresse och kunskap om sortimentet och dess hantering God datorvana Erfarenhet av AOB eller liknande system.

Personliga egenskaper
Kundorienterad Förmåga att genomföra Resultatorienterad Förmåga att prioritera Flexibel Kreativ/idérik Kommunikativ och utåtriktad Samarbetsförmåga Noggrann

Tjänsten är en fast anställning på 30/h i veckan.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv