Är du vår nästa stjärna inom Packade färskvaror?

Ica Maxi Nacka, Nacka

Är du en serviceinriktad och flexibel person som har kunskaper inom köttdetaljer? Vill du utvecklas för en karriär inom butik? Tycker du om att arbeta med försäljning och inspiration? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
I rollen som medarbetare på packade färskvaruavdelningen kommer du att arbeta i den dagliga driften inom chark, ost och bröd. Här ansvarar du för påfyllnad av varor samt att butiken upplevs välfylld, ren och fräsch. Vidare innefattar tjänsten helgbeställning av kött varpå din noggrannhet och stora intresse för köttdetaljer kommer väl till pass. För att lyckas bra i denna tjänst är det en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med såväl färskvaror som beställningar, gärna i en butik med stora volymer.

Om dig
Vi söker dig som tycker att det är roligt att jobba! Du har positiv inställning och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du en ordningssam och stresstålig person som uppskattar att arbeta i en arbetsmiljö med ett högt tempo och driv. Du bemöter dagligen kunder som älskar kvalité och förstklassig service varför vi ser att du brinner för att dela med dig av din kunskap. Utöver detta tar du ansvar för ditt arbete och har en målsättningen att hela tiden skapa en inspirerande avdelning för våra kunder. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss
Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.
- Beställningsansvar

Meriterande
- Kunskaper inom AOB och StoreOffice
- Kunskaper inom kött såsom styckningsdetaljer

Omfattning
Deltid 20/veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Innefattar varierad arbetstid.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.
Välkommen med din ansökan!