Sommarpersonal till vår fisk- och delikatessdisk!

Ica Maxi Nacka, Nacka

Är du en glad och driven person som älskar att dela med dig av din kunskap? Tycker du om att inspirera och ge service i världsklass? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som säljare i vår fisk- och delikatessdisk har du fullt fokus på försäljning, kvalité och kundnöjdhet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team samt uppskattar en arbetsmiljö som är fartfylld. Här ansvarar du för att avdelningen upplevs välfylld, ren och fräsch. Du bemöter dagligen kunder som älskar kvalité och förstklassig service varför vi ser att du brinner för att dela med dig av din kunskap och inspirera andra.

Om dig
Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och tycker det är roligt att arbeta i en social roll där ditt stora intresse för mat och råvaror kommer till användning. Vidare ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo och med ett högt driv. Dessutom ser vi gärna att du är ansvarstagande i ditt arbete med målsättningen att hela tiden skapa en inspirerande avdelning för våra kunder. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss
Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Stort intresse för fisk och charkuterier

Meriterande
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.
- Utbildning inom aktuellt område

Omfattning och tillträde
Deltid 10h/veckan med start omgående. Tjänsten är ett sommarviakriat. Tjänsten innefattar morgonarbete, kvällsarbete samt helgarbete. För att vara aktuell för den här tjänsten är det ett krav att kunna börja arbeta redan från 05:00.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)