Frukt och gröntansvarig

ICA Vilbergen, Norrköping

Vi söker främst:
-Frukt och grönt ansvarig (Heltid/Deltid)
Men även:
-Butiksmedarbetare (Heltid/Deltidstjänst)


Vi är nu på jakt efter dig som vill utveckla och driva vår frukt och grönt-avdelning framåt.

Vi letar framförallt efter dig med tidigare erfarenhet av butiksjobb med avdelningsansvar eller liknande, gärna ICA. Har du tidigare haft avdelningsansvar och har kunskap inom system som Store Office, Cashguard och Aob är detta meriterande.
Du är van att arbeta i ett högt tempo, är flexibel och gillar att ta ansvar. Att du brinner för kundservice och vill arbeta med människor ser vi som en självklarhet!

Kravprofil
- Avslutad gymnasieutbildning
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.
- Erfarenhet av att arbeta med beställning

Omfattning
Deltid om ca 35h/veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)