Vi söker restaurangchefer till nytt koncept!

Local Market Group, Örebro

Väletablerade och erfarna Local Market Group (driver bl.a. Gnarly Burger) lansera ett nytt koncept och varumärke.

Är du en ledare som har ett brinnande intresse för hållbarhet, miljö och hälsa? Gillar du mat utan krångel och onödiga tillsatser? Brinner du för service och är en riktig ”people person” som kan skapa magi bland både gäster och kollegor? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som restaurangchef till vår nya restaurang!

Med vår nya restaurang vill göra det möjligt för våra medarbetare att göra skillnad, både på sin arbetsplats men även världen i stort. Konceptet och restaurangerna kommer därför att lägga stor vikt vid att uppmuntra och stötta de anställda kring sociala projekt och ha ett genomgående mål att förbättra hållbarhet, miljö och hälsa.

OM TJÄNSTEN
På vår arbetsplats har vi en avslappnad men professionell atmosfär och det viktigaste för oss är våra medarbetare. Därför behöver vår nya restaurangchef, precis som vi, sätta sina medarbetare och servicen som prio 1! Vi ser gärna att du ser denna tjänst som att du driver ”din egen restaurang” för att få det lokala ägarskapet och drivet!

Arbetsuppgifter:
• Du ansvarar för att konceptet följs och utvecklas

• Du ansvarar för restaurangens lönsamhet (allt från att försäljningen optimeras till att du har en bra kostnadskontroll)

• Du kommer att skapa samt leda teamet i restaurangen tillsammans med dina medarbetare och kockar

Vår vision stannar inte vid endast en restaurang – vi räknar med att expandera med 4-6 restauranger/år och med det kommer ett generöst bonussystem och det ger dig också fantastiska möjligheter att göra en otrolig karriärresa hos oss.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss ska du ha en passion för service och fingertoppskänsla! Du ska kunna skapa en varm och trivsam arbetsmiljö där alla medarbetare känner sig delaktiga och involverade i den dagliga verksamheten.

Kvalifikationer:
• Utåtriktad, självständig, driven, målinriktad, pedagogisk och lösningsorienterad
• Relationsbyggande som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt
• Tidigare erfarenhet och kunskap att leda personal
• God ekonomisk förståelse
• God administrativ förmåga
• Flytande svenska i tal och skrift
• Minst 1-2- års erfarenhet av liknande tjänst

OM RESTAURANGEN

Konceptet för vår nya restaurang är att vi är just lokala, personliga och okomplicerade. Allt tillagas och serveras av glada själar som sprider matglädje med sin närvaro!

Det är inte så svårt egentligen! Bara sunt förnuft. Vi tror att maten smakar som bäst om den kommer från gårdar vi känner till, åkrar vi har trampat i och om vi har valt maten så noga och nära som vi bara kan. I vår restaurang det självklart att välja bort onödiga tillsatser, palmolja, transfetter samt att minska på sockret och det vita mjölet.

Istället väljer vi färgstarka, fiberrika, rena och lokala råvaror. Av det lagar vi hederliga burgare av kött, fågel och grönsaker. Vi satsar på lokala specialiteter och matiga bowls med regnbågen som inspiration. Till detta kan du få krispiga smårätter, kalla mjölkskak, lokalbryggd öl och rejäla groggar.

OM REKRYTERINGEN
Vi tror på människan bakom det traditionella cv:t! Därför kommer du att få svara på några videofrågor med hjälp av en app i din mobil, datorn eller surfplattan. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högra kolumnen. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)