Delikatessmedarbetare

MRC, Stockholm

Vi söker dig som har sålt delikatessvaror över disk, erfarenhet från restaurangkök eller har ett mycket stort intresse för mat och matlagning. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder.

Som delikatessmedarbetare på MRC Stockholm kommer du att arbeta på flera olika butiker i Stockholmsområdet och därför krävs en viss flexibilitet där du med fördel är bosatt i centrala eller norra stor-Stockholm.

Saknar du tidigare erfarenhet men är orädd att ta dig an nya utmaningar så har du möjlighet att hos oss gå en tvådagars praktisk utbildning samt en halvdag teori som ger dig all baskunskap du behöver.

Anställningen är en deltidstjänst med möjlighet till en heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att arbeta mån-fre samt varannan lördag.

Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag (t.ex. fritid, studier, arbeten)?