KAM-Säljare, Key Account Managers till Yobber

Yobber AB, Örebro

Yobber är en svenskgrundad rekryteringstjänst som leder utvecklingen inom videorekrytering.Vi växer och söker nu Key Account Managers med placering i Örebro eller Stockholm.

OM TJÄNSTEN
Som Key Account Manager hos oss jobbar du tillsammans med Customer Success och Marknadsansvarig i det dagliga arbetet. Du bygger upp din egen kundstock av B2B-kunder, från nykund till återkommande abonnemangskund. Säljprocessen innebär en bearbetning i flera steg och leder till ett varierat försäljningsarbete för dig där du skapar långsiktiga relationer likväl som du räknar avslut per månad. Rapporterar gör du direkt till VD.

ARBETSUPPGIFTER
• Egen prospektering utifrån gemensam strategi i utvalda segment
• Analys av marknad och behov hos kund
• Bearbetning via telefon och mail
• Demonstrera Yobber som rekryteringsverktyg
• Registrera och hantera kunddialoger i CRM-system

Inledningsvis genomgår du en onboarding där du får möjlighet att bekanta dig med organisationen, vår marknad, vårt arbetssätt, vår mission och givetvis lära dig Yobber – vårt verktyg.

DIN PROFIL
• Du har några års erfarenhet av kundbearbetning mot företag (B2B).
• Meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av tjänster mot HR- /personalchefer alternativt själv rekryterat personal.

Du bokar möten med framgång och är genuint intresserad av att lyssna till kundernas utmaningar inom rekrytering. Vi söker dig med drivkraft och engagemang som kan kombinera viljan att göra affärer med tålamod i kunddialogerna.

OM FÖRETAGET
Yobber är en svenskgrundad rekryteringstjänst som leder utvecklingen inom videorekrytering. Vi har huvudkontor i Örebro där vi sitter hyfsat centralt i kanontrevliga lokaler hos Creative House – Örebros startup-hub. Vi är ett kul gäng, alla med olika bakgrunder och erfarenheter. Tillsammans löser vi framtidens rekryteringsproblem, hjälper kunder lyckas och har roligt på jobbet.


OBS! Urval sker löpande - skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Yobber!