Medarbetare kvällsjour

ICA Maxi Växjö, Växjö

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och medarbetare samt vill bidra till att göra vår butik ännu bättre – varje dag. Vi ser gärna att du har ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och har förmågan att kunna arbeta självständigt. Vi ser även att du är handlingskraftig och driftig som person.

Som kvällsjour är du ansvarig för driften på golvet efter att ordinarie butikschef har slutat för dagen. Detta ställer stora krav på förmågan att prioritera, hitta lösningar samt att kunna ta egna beslut. Därför meriteras erfarenhet från liknande arbetsuppgifter högt. Drygt hälften av passen är förlagda på kolonialavdelningen där det huvudsakliga arbetet är varuplock och kundservice.

Att jobba i butik innebär ett jobb i servicebranschen. På Maxi ICA Stormarknad Växjö ser vi kunden som orsaken till vår existens. Att vara kundvänlig är en självklarhet hos oss. Vi ser varje kundmöte som unikt och det är av största vikt att alla medarbetare alltid gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder på bästa sätt.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan i din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig och din person.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (T.ex jobb, fritid, studier)