Jouransvarig medarbetare till vår butik!

Ica Maxi Nacka, Nacka

Älskar du kundmöte, försäljning och är matintresserad? Vill du jobba i en butik som både är en stormarknad och saluhall i ett? Tycker du om att ha en ansvarsroll i ditt arbete? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
I rollen som jouransvarig medarbetare på vår kolonialavdelning kommer du att arbeta i den dagliga driften. Här har du kvällsansvar samt ansvarar för påfyllnad av varor och att butiken upplevs välfylld, ren och fräsch. Vidare innefattar tjänsten mycket service då du dagligen bemöter våra kunder.

Om dig
Vi söker dig som är positiv och lättsam som person. Du tycker om att ha ansvar samt har ett sinne för ordning och redan. Vidare tycker du om att arbeta i team och uppskattar en arbetsmiljö med ett högt tempo och driv. Du bemöter dagligen kunder som älskar kvalité och förstklassig service varför vi ser att du brinner för att dela med dig av din kunskap. Vidare är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbete med målsättningen att hela tiden skapa en inspirerande avdelning för våra kunder. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss
Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Avslutad gymnasieutbildning
- Erfarenhet av personalansvar
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.

Omfattning och tillträde
Deltid 25h/veckan, start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Innefattar varierad arbetstid.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)