Medarbetare till vår frukt och gröntavdelning!

Ica Maxi Nacka, Nacka

Har du tidigare erfarenhet av beställningsansvar? Älskar du bra kvalité? Är du en engagerad och ordningssam person som tycker om att ta mycket egna initiativ? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
I rollen som medarbetare på frukt & gröntavdelningen kommer du arbeta i den dagliga driften, du kommer att bemöta kunder och vara en viktig del i avdelningen. Här ansvarar du för att avdelningen upplevs välfylld, ren och fräsch. Vidare har du ansvar för varubeställningar de helger du jobbar samt en dag i veckan. Gillar du ett fysiskt arbete kommer du stormtrivas här!

Om dig
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team samt uppskattar en arbetsmiljö som är fartfylld med ett högt tempo. Du bemöter dagligen kunder som älskar kvalité och förstklassig service varför vi ser att du brinner för att dela med dig av din kunskap. Vidare är du ansvarstagande i ditt arbete med målsättningen att hela tiden skapa en inspirerande avdelning för våra kunder. För oss är det väldigt viktigt att du är en noggrann person som älskar att göra saker och ting ännu bättre. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss
Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Avslutad gymnasieutbildning
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.
- Erfarenhet av att arbeta med beställning

Omfattning
Deltid om 36h/veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)