Kock

Ica Kvantum Liljeholmen, Stockholm

Är du kock och vill ta nästa steg i karriären?

Om oss:
Välkommen till ICA Kvantum Liljeholmen! Vårt mål är att vara Stockholms ledande matbutik där det är lätt, spännande och inspirerande att handla och kundens förväntningar på kvalitet, sortiment och service infrias.
Vi arbetar för en trivsam arbetsplats med högt i tak där alla medarbetare ska kunna känna stolthet över det vi gör.
Vill du arbeta i en snabbväxande butik som har en stabil lönsamhet och är den bästa arbetsplatsen i dagligvarubranschen? Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Vi söker en erfaren storhushållskock till vårt kök med stort fokus på produktion och kvalité. Vi skapar mycket ifrån grunden och för att lyckas hos oss krävs att du är miljömedveten , idérik , kostnadsmedveten och ett stort fokus på hållbarhet. Vi jobbar hårt med att ta tillvara på hela produkten för att vi värnar om miljön samt försöker driva köket och butiken så kostnadseffektivt som möjligt utan att tumma på kvalité.
Vi söker dig som vill jobba i en fartfyllt kök där vi producerar 2 ton mat varje vecka både till vår varmatsbar , där vi har 5000 gäster per vecka, och till våra färdiga måltidslösningar.

Kravprofil
- Utbildning inom aktuellt område
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Förmåga att sammarbeta och planera


Omfattning och tillträde:
Heltidstjänst med start enligt ök ( tidigast 26/8)
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Tjänsten kan innefatta morgonarbete, kvällsarbete samt helgarbete. För att vara aktuell för den här tjänsten är det ett krav att kunna börja arbeta redan från 06:00.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista dag för ansökan, så tveka inte!.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? Berätta också varför du tycker att vi ska anställa dig som vår kock.