Butikschef Lund

Cervera AB, Lund

Cervera är en ledande butikskedja inom matlagning, servering och dekorationer för hemmet med 75 butiker i Sverige. På Cervera är vi specialister med fingertoppskänsla för sortiment och kund­bemötande. Vi finns för kunder som värdesätter kvalitet och design och vi är också det självklara förstahandsvalet när det gäller produkter för umgänge i hemmet. Vi ska vara en vän och rådgivare till dem som vill bjuda in och bjuda till. Vi finns till för kunder som vill laga och njuta av måltider med stil och klass. Kunder som vill bjuda mer. Därför finns vi. Därför går vi till jobbet. Vill du vara med?

Vi söker dig som vill bli vår butikschef och driva och utveckla butiken mot fortsatt framgång. Som butikschef har du personalansvar för dina medarbetare och ansvaret för försäljning och butikens resultat. Det är viktigt att du trivs med ledarskapet; att du är bra på att skapa laganda, tydliggöra mål och coacha dina medarbetare. Hos oss på Cervera anser vi det viktigt att du som ledare delar med dig av din kunskap, är inbjudande och inspirerande. Tillsammans ska vi på Cervera kunna erbjuda en köpupplevelse som utgår från våra kunders behov och önskemål.

Just nu söker vi efter en butikschef till Lund som kan ta ansvar för att dina medarbetare är engagerade och framgångsrika i vår vision att bli Världens mest kundorienterade företag. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Tillträde i september.


Övergripande ansvar:

Arbeta med att butiken möter dess mål när det gäller service och kundbemötande
Skapa försäljning genom att coacha och leda dina säljare
Budget- och resultatansvar för butiken
Övergripande personalansvar för säljare
Arbeta och säkerhetsställa att Cervera AB:s koncept, företagets olika policys, personal-, arbetsmiljö-, säkerhet- och driftshandbok följs i verksamheten
Driva butikens utveckling och uppbyggnad av kampanjer och andra säljaktiviteter
Ge input till och implementera Cervera AB:s kommersiella plan i samråd med regionchef
Vi söker dig som har:

Minst 2 -3 års vana av att leda butikspersonal i en större enhet
3-5 års dokumenterad retail-erfarenhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Minst 2 årig gymnasial utbildning inom företagsekonomi, marknad, inköp eller motsvarande kunskap via erfarenhet
Tydlig i sitt ledarskap och en god kommunikatör.
Affärsmässig, analytisk och resultatorienterad.
Flytande i Svenska och Engelska eftersom vi tar emot och samtalar med kunder dagligen.


Intresserad? Registrera din ansökan senast 18 juni 2018. Tjänsten är en fast anställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdag. Frågor besvaras av José Valiente/Regionchef 076-125 90 22 eller via epost: jose.valiente@cervera.se

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Hur håller du din personal engagerad och motiverad?