Är du en nyfiken och social ekonomiassistent?

Ica Maxi Nacka, Nacka

Vill du vara med och utforma Sveriges modernaste ekonomiavdelning? Lockas du av att arbeta i ett härligt gäng där skratt, utveckling och analytiskt tänk hör till vardagen? Skulle du beskriva dig själv som en noggrann och ordningsam person som tycker om att skapa och utveckla rådande rutiner? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent erbjuds du variation då du kommer att arbeta med ett flertal olika arbetsuppgifter. Här arbetar du bland annat med fakturering, hantera leverantörsfakturor och löpande redovisning. Vi är i en fas där vi ska effektivisera ekonomiavdelningen genom automatisering varpå din tidigare erfarenhet i digitala flöden kommer väl till användning. Vi strävar efter att vara en ekonomiavdelning i teknisk framkant och här utvecklar du tillsammans med ekonomichefen rutiner och arbetssätt. På sikt ser vi att denna tjänst kommer att innefatta mer ansvar för redovisning varpå intresse för att bygga på dina kunskaper inom ekonomi är önskvärt.

Om dig
Vi söker dig som är en pigg och glad person som har arbetat ett par år inom ekonomi. För att passa i denna roll behöver du tycka om förändringar och ha ett proaktivt förhållningssätt. Vidare behöver du vara datatekniskt kunnig och engagerad i ditt arbete. Då rollen innefattar mycket kontakt med övriga kollegor är det viktigt att du trivs i en social roll där din positiva attityd får glänsa.
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Utbildning inom ekonomi
- Ett par års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
- Erfarenhet inom ekonomisystem, meriterande med SoftOne GO

Omfattning och tillträde
Heltid, start enligt överenskommelse dock senast tillträde 20 augusti. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Du är även välkommen att maila ditt cv direkt till cecilia.rambell@maxi.ica.se.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)