Säljledare Dryck och Snacks

Ica Maxi Nacka, Nacka

Har du ett stort intresse för drycker och tycker om att arbeta med inspiration? Letar du efter ett utvecklande jobb med avdelningsansvar? Har du högre ambitioner med din karriär? Då är det här rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
I rollen som säljledare dryck och snacks arbetar du först och främst med försäljning. Detta genom att ha ett bra varutryck, rätt sortiment och inspirerande säljplatser som lockar till köp. Du ansvarar för att varuplock utförs enligt gällande rutiner samt har det yttersta ansvaret för att avdelningen upplevs välfylld, ren och fräsch. Vidare ser du till att avdelningen uppfyller våra kunders förväntan och ansvarar för resultatet av försäljningen. Som säljledare ser du till att orderflödet fungerar och du arbetar aktivt med vårt varuanskaffningssystem AoB. Det föreligger även veckovis uppföljning av ekonomiska nyckeltal såsom försäljning, marginal och svinn för att nämna några. Vidare agerar du coach och bollplank till medarbetarna i den dagliga driften. Det är även viktigt att genom sitt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna.

Om dig
Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med högt tempo och glada kollegor! Det är viktigt att du brinner för kundservice och gillar mötet med andra människor. Gillar du försäljning kommer du trivas extra bra hos oss på Maxi Nacka. För oss är det väldigt viktigt att du är en engagerad person som älskar att göra saker och ting ännu bättre. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss
Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln.
- Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta med LBD

Omfattning och tillträde
Heltidstjänst med start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Tjänsten innefattar morgonarbete, kvällsarbete samt helgarbete. För att vara aktuell för den här tjänsten är det ett krav att kunna börja arbeta redan från 05:00.


Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)