Sommarjobb 2019

ICA Maxi Botkyrka, Norsborg

Nu söker vi nya medarbetare till sommaren som vill jobba i vårt glada gäng. Vi söker dig som gillar att ta hand om våra kunder och samtidigt förstår vikten av att fylla på varor i våra hyllor.

ICA Maxi Botkyrka är ett företag som lyssnar på sina kunder och försöker lösa deras matproblem. Mötet mellan våra kunder och vår personal är vårt främsta konkurrensmedel.

Vi söker dig som fyllt 17 år och gillar att jobba i lag men även kan ta eget ansvar. Vi lär dig gärna serviceyrket om du är ny och kräver endast att du är engagerad och motiverad. Vi vill att du är en aktiv medarbetare som vill lära dig nya saker.

Erfarenhet från servicebranschen är ett plus och det är positivt om du är matintresserad. De flesta tjänsterna handlar om varupåfyllnad, kundvård och/eller kassaarbete. Sommarjobb erbjuds under perioden v.26-33 med upplärning på strötider i god tid innan. Då våra öppettider är kl.7-22 varje dag kan arbetstiden variera med allt däremellan.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)