Köksansvarig

ICA Kvantum Bålsta, Bålsta

Nu söker ICA Kvantum Bålsta en butiksköksansvarig. Är du rätt person?

Som Butiksköks ansvarig kommer du att ansvara för avdelningens dagliga drift såsom inköp, planering, sortiment, kalkyler och exponering. Du kommer att ingå i butikens drift och ansvara för avdelningens budget samt personal. Som ansvarig rapporterar du direkt till färskvaruchefen. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du aktivt för att erbjuda en fräsch och inbjudande färdigmatsdisk och cateringupplevelse för kunderna. Butikskök/catering omsatte 2017 hela 9 149 171kr och är en av butikens viktigaste avdelningar.

Det är mycket meriterande om du har god erfarenhet från ledande roller och har goda kunskaper om mat och matlagning. Ses även meriterande om god datavana finns.

Som person är du ödmjuk, driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda då du aktivt kommer att arbeta med avdelningens utveckling och lönsamhet.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är varierad då butiken har öppet 7-22 alla dagar i veckan.

Tjänsten är på heltid och startdatum är den 3:a september 2018, alternativt efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag är den 31:e augusti och vi kommer att gå genom ansökningar fortlöpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta lite om dig själv och varför du söker den här tjänsten?