Engagerad säljledare till delikatessen!

Ica Maxi Nacka, Nacka

Tycker du om att arbeta med försäljning av bra råvaror? Vill du inspirera andra med ditt arbete? Letar du efter ett utvecklande jobb med avdelningsansvar? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som säljledare delikatessen har du fullt fokus på försäljning, kvalité och kundnöjdhet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team samt uppskattar en arbetsmiljö som är fartfylld och inspirerande. Här arbetar du med sortimentsutveckling, inköp och försäljning samt ansvarar för att avdelning upplevs välfylld, ren och fräsch. Du bemöter dagligen kunder som älskar kvalité och förstklassig service varför vi ser att du brinner för att dela med dig av din kunskap och inspirera andra. Vidare ser du till att avdelningen uppfyller våra kunders förväntan samt ger service i världsklass!

Om dig
Vi söker dig som uppskattar en arbetsmiljö som är utvecklande, spännande och fartfylld. Det är viktigt att du brinner för kundservice och gillar mötet med andra människor. Dessutom ser vi gärna att du är ansvarstagande i ditt arbete med målsättningen att hela tiden skapa en inspirerande avdelning för våra kunder. Gillar du försäljning kommer du trivas extra bra hos oss på Maxi Nacka. För oss är det viktigt att du är en engagerad person som älskar att göra saker och ting ännu bättre. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss
Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln.
- Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning.
- Erfarenhet av att arbeta med ekonomi såsom budget, måluppsättningar m.m.

Meriterande
- Utbildning inom aktuellt område

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)