Löneadministratör med intresse för bemanning!

Ica Maxi Nacka, Nacka

Älskar du siffror och vill ständigt förbättra och utveckla rådande rutiner? Tycker du om att ge service åt dina kollegor samt att skapa rätt förutsättningar för butiksdriften? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som löneadministratör kommer ditt sifferminne väl till användning då du är den person som räknar ut personalens löner och ser till att de blir utbetalda i tid. Här ansvarar du för hela löneprocessen och rättar löner, hantera avvikelser samt gör avstämningar. Dessutom är du med och hanterar lönekartläggningen för företaget. Vidare förväntas du vara ett stöd i frågor som rör lön, friskvårdsbidrag samt pensioner. Hos oss är du en viktig resurs för framtida lönerutiner och processer vilket gör att du är med i den spännande utvecklingen av vår HR-funktion. På sikt ser vi att denna tjänst kommer att innefatta mer arbete inom bemanningsplanering varpå intresse för att bygga på dina kunskaper inom HR och schemahandläggning är önskvärt.

Om dig
Vi söker dig som är en strukturerad och analytisk person och har ett genuint intresse för siffror. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i olika situationer och upplevs alltid som öppen och tillgänglig i mötet med kollegor och chefer. Vidare ser vi att du är engagerad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. För att lyckas i arbetet hos oss behöver du vara prestigelös, noggrann och trivas i en roll där du får ta egna initiativ samt ge service åt andra.

Om oss
Välkommen till en av Sveriges modernaste stormarknader! Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse och vi hoppas att du vill bli en av oss!

Kravprofil
- Avslutad gymnasieutbildning.
- Utbildning inom aktuellt område.
- Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
- Erfarenhet av att arbeta med lönesystem, gärna Hogia.

Meriterande
- Erfarenhet av schemahandläggning.
- Erfarenhet inom SoftOne
- Kunskaper inom kollektivavtalet för detaljhandeln.
- Kunskap inom arbetsrätt.

Omfattning och tillträde
Heltid, start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Om du har problem med din videoansökan vänligen maila din ansökan direkt till nedia.edsholt@maxi.ica.se.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)