Modemedveten Säljare

Zizzi, Allum, Partille

Säljare/Modeexpert

Är du expert inom mode och kundservice?

Trivs du i en engagerad, resultatinriktad och kreativ miljö i en internationell kedja med snabb tillväxt? Då är jobbet som säljare hos på Zizzi kanske något för dig.

Rollen som säljare hos Zizzi är bred och mångsidig. Du kommer att arbeta med en tät kontakt med din butikschef där du bidrar till att utnyttja butikens potential genom en hög nivå på försäljning, butikens visuella utryck och social medier.

Modeexpert är inte bara ett ord för dig utan något du lever för, både vad gäller din egen look och den service du ger. Du är positiv, initiativtagande och har en riktigt god förståelse för mode och styling, du inte rädd för att ta ansvar och fatta bra beslut. Att bygga långvariga relationer med våra fantastiska kunder och bemöta dem med ärlighet och en service utöver det vanliga. Det är en självklarhet att i alla lägen alltid sträva efter att överträffa kundens förväntningar. Du är en bra kollega och trivs med både eget arbete och teamwork.

DINA KOMPETENSER
•Modeintresserad och har ett öga för styling
•Erfarenhet från detaljhandeln – gärna textil
•Försäljnings- och servicementalitet – kunden först
•Bra förståelse för siffror och sociala medier

DINA MÖJLIGHETER Som säljare på Zizzi blir du en del av Europas ledande modemärke i plus size-segmentet. Vi expanderar snabbt och hos oss får du möjlighet att bli en del av ett motiverat, engagerat och inspirerande team, som är i ständig utveckling, med möjlighet för en internationell karriär inom Zizzi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas under 6 mån.

20 tim/vecka. Där det finns stor chans att arbeta extra.

DITT VAL Om du är en fashionista, gillar mode, och ovanstående passar in på dig, bör du skicka din ansökan till oss, snarast.

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Din personlighet är en viktig del för oss och därför vill vi att du ska svara på ett par vidoefrågor med hjälp av din telefon, dator eller surfplatta. Samt att du skickar in ditt cv.
Har du frågor om tjänsten, hittar du kontaktuppgifter i den högra kolumnen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vad var det som lockade dig att söka just det här jobbet och varför skulle du passa särskilt bra för tjänsten?