Serviceinriktad avdelningschef till Hälsa&Skönhet

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår verksamhet och överträffa kundens förväntningar. Du som medarbetare och ledare spelar en viktig roll i vårt team för att uppnå detta!

Vi söker nu en vikarierande avdelningschef till vår avdelning Hälsa och Skönhet och kan erbjuda en heltidstjänst under ca.2 års tid. Då våra öppettider är kl.6-23 varje dag kan arbetstiden variera med allt däremellan. Tillträde efter sommaren 2018. Intervjuer sker löpande.

Som anställd på Kolonial-avdelningen bidrar du till att den dagliga driften fungerar, t.ex. avseende ordning & reda, varuförsörjning och prisinformation samt för att följa upp nyckeltal. Du deltar i den dagliga driften med en stark motivation av att leverera kvalitet och resultat varje dag.

Gillar du att jobba med service, har kunden i fokus och alltid möter upp med ett leende kan det vara dig vi söker! Du är serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös samt duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Vi ser att du är kommunikativ och har förmåga att sätta sunda och tydliga gränser, samt att du har förmåga att lära ut och motivera andra. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare ser vi att du är resultatorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.
Det är meriterande om du dessutom har annan butikserfarenhet och god datorvana.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta vem du är och vad du gör idag