Gnarly Burger växer, vill du vara med?

Gnarly Burger, Stockholm

Vill du alltid ge den bästa servicen? Har du mycket spring i benen? Vill du ha ett sammansvetsat team som dina kollegor? Då kommer du passa perfekt hos oss! Och våra fantastiska kunder ska vi inte prata om... de är ju det bästa med hela jobbet! Känns det som att du hör hemma hos oss? Sök då tjänsten som serveringspersonal!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu engagerad och passionerad kökspersonal till Stockholm och vår nya restaurang i Örebro! Vem som helst kan söka tjänsten så länge du är villig att lära dig och har passion och intresse för service! Vi kommer lära dig allt vi kan. Ger du oss din tid och vilja kommer vi att ge dig alla förutsättningar för att vidareutvecklas som person och professionellt.

Som serveringspersonal arbetar du med:
• Gästbemötande
• Renhållning
• Service, service, service!

DIN PROFIL
Den person vi söker ska dela vår passion för god mat, service, presentation av mat (man äter ju med ögonen också!), kvalitéts – och varumärkes mindset och vara en riktig teamplayer som alla vill ha i teamet!

Meriterande erfarenheter och egenskaper:
• Tidigare erfarenhet av servering
• Du skall vara bekväm med både engelska och svenska språket
• Hög arbetsmoral och driven
• Trivs med högt arbetstempo
• Serviceminded och flexibel
• Du skall vara bekväm med både svenska och engelska språket

OM GNARLY BURGERS
Gnarly Burgers är ett företag som styrs av bra värderingar där du som medarbetare bli involverad i våra dagliga utmaningar samt långsiktiga målsättningar.

OM REKRYTERINGEN
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är så får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller läsplattan. Har du frågor har du kontaktuppgifter till högerkolumnen.

Vi ser fram emot din ansökan! Lycka till.

Alexander Dahlberg,
Rekryteringsansvarig

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv och varför du vill bli en medarbetare hos oss på Gnarly Burger.