Säljare Hemglass

Hemglass uddevalla, Uddevalla

Spontanansökan: vill du bli Hemglassäljare?

Hemglass är ett av Sveriges mest välkända varumärken. Vi har sålt glass och färdigmat direkt till svenska hushåll sedan 1968. Vill du bli vår nya hemglassäljare? Kom jobba med oss i Uddevalla

VI ERBJUDER
Att jobba som Hemglassäljare innebär en chans att få lära och utvecklas som säljare. Med rätt inställning och attityd är det här ett jobb som ger mycket tillbaka; du blir en hjälte hos svenska barnfamiljer och är du villig att investera i oss som arbetsgivare lovar vi att återinvestera i dig.

VI SÖKER EN ”NATURAL BORN” SERVICE-HJÄLTE
Inga förkunskaper i försäljningens A-B-C krävs. Men B-körkort är ett måste och du behöver goda kunskaper i svenska språket. Vi söker dig som kan sälja med finess. Med finess menar vi att du behöver vara effektiv, organiserad och stresstålig. Samtidigt som du är hjälpsam, varm och vänlig i ditt sätt att möta andra människor. För du möter allt från små barn och stressade föräldrar till de som har all tid i världen. Och tiden är inte alltid på din sida, men med ett gott bemötande är kunden det garanterat. Jobbet kräver att du kan jobba em./kväll och vissa helger.

VISA DITT INTRESSE OCH SKICKA DIN ANSÖKAN TILL OSS
Är du intresserad av att jobba hos oss vill vi inte missa dig. Möjligheten att söka spontant ligger därför alltid tillgänglig och urvalet sker löpande.

För oss är det viktigt att vi får börja lära känna dig direkt, därför tillämpar vi videoansökningar med en kort videointervju som får ersätta cv och personligt brev. Vi är nämligen helt övertygade om att du gör dig bättre i egen hög person än i en hög med papper på vårt kontor.

Har du frågor om Hemglass, jobbet eller din ansökan, kontakta vår platschef Luis Suarez på mail till luis.suarez@hemglass.se.

Skicka in din spontanansökan idag, välkommen till Hemglass!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv, vad gör du idag?